A SendBlaster a legjobb hírlevél küldő szoftver

A SendBlaster 3 új funkciói

Az alábbiakban összefoglaljuk, miben nyújt többet elődjénél az új verzió – avagy miért érdemes Önnek a SendBlaster 2-ről SendBlaster 3-ra váltani.

TÖLTSE LE INGYEN
100% ingyenes hírlevélkezelő szoftver
VÁSÁROLJA MEG A PRO
Élethosszig tartó licenc

 

Új felhasználói felület és fejlesztések a színfalak mögöttz

Átterveztük a felhasználói felületet, megtartva azt a többszörösen díjnyertes felhasználói élményt, melyet a SendBlaster felhasználók már megszerettek; a SendBlaster 3 programkódján számos belső fejlesztést és javítást eszközöltünk, hogy gyorsabban, megbízhatóbban és stabilabban fusson.

Új, kategóriák szerint csoportosított sablonok

A SendBlaster 3 számos új, beépített sablonnal várja a felhasználókat; a sablonböngésző most már lehetővé teszi a sablonok kategóriákba sorolását, s ezáltal átláthatóbb kezelését.

Sablonszerkesztő

Az új sablonszerkesztővel könnyen létrehozhatja saját egyedi üzenetét, az alapoktól kezdve: válassza ki az e-mail felépítését, adjon hozzá élőfejet, élőlábat és oldalsávot, válassza ki a színvariációk közül a megfelelőt, mindössze néhány kattintással.

Vágás és csere

Válassza ki a képet és cserélje ki egy másikra: a SendBlaster 3 automatikusan átméretezi és megvágja a képet (anélkül, hogy torzítaná azt), így illeni fog az eredeti helyre.

Fejlettebb üzenetszerkesztő

Számos új lehetőséget adtunk hozzá az üzenetszerkesztőhöz: háttérszín megváltoztatása, nagyítás, nyomtatás, új betűtípusok hozzáadása, Goolge+ megosztás, szintaxiskiemelés a kódban.

Google szolgáltatások jobb integrációja

A SendBlaster 3 támogatja a linkek megosztását a Google+ közösségi oldalon, illetve a Gmail új, fejlettebb pop3 kezelését.

Hivatkozások ellenőrzése

A hibás linkek többé nem rejtőzhetnek el: a SendBlaster 3 automatikusan felderíti az üzenetében található linkeket, még a rejtetteket is, és egyetlen kattintással ellenőrizheti mindet.

HTML exportálása képekkel együtt

Most már exportálhatja a HTML kódot ÉS a beágyazott képeket egy feltöltésre kész fájlstruktúrába, így egyszerűen közzéteheti azt weboldalán.

Szövegrészletek

Egyszerűen menthet és újrahasznosíthat szövegrészleteket: aláírások, címek, elérhetőségek, bemutatkozás… Nem kell többé mindezt újra és újra begépelnie minden egyes új üzenethez.

Vázlatok

Szervezze munkáját hatékonyabban: a SendBlaster 3 egy új, speciális könyvtárat hoz létre, ahova félkész munkáit mentheti, majd később felhasználhatja őket.

Leiratkozás egy kattintással

Tegye lehetővé ügyfeleinek, hogy egyetlen kattintással leiratkozzanak hírleveléről. Mindössze egy könnyen telepíthető PHP szkriptet kell weboldalára feltöltenie.

Programozható címkék [csak a PRO változatban]

A SendBlaster Pro 3 sokoldalú szkriptmotort tartalmaz, mely már Vbscript (az Office makrók nyelve) és a (webfejlesztők által használt) JavaScript nyelven is programozható. A címkék számos egyéb lehetőség mellett a program által kiszámított értékek, feltételes részletek, véletlenszerű variációk, egyedi csatolmányok hozzáadását teszik lehetővé.

Egyedi csatolmányok [csak a PRO változatban]

A SendBlaster Pro 3 lehetővé teszi, hogy minden ügyfélnek egyedi csatolmányt mellékeljen programozható címkék, valamint az adatbázisban tárolt fájlelérési útvonalak, illetve fájlnevek segítségével.

Vezérlők

A SendBlaster 3 új, jobboldalon elhelyezkedő Vezérlőpanelje egyszerű, de hasznos eszközöket kínál: az Emlékeztetővel (Memo Tool) megjegyzéseket és a még elvégzendő teendőket jegyezheti fel; Gyorsindító (Shortcut List) a leggyakrabban használt programokhoz; Csodás Vágás (Magic Crop) a képek gyors átméretezéséhez; Domain Infó (Domain Info), mellyel egy e-mail domain nevének Alexa információs oldalát érheti el… És a vezérlők száma folyamatosan bővül!

Címlista statisztikák

Részletes információk címlistáiról (összes kapcsolat száma, feliratkozások száma, aktív kapcsolatok száma minden listában és az egész adatbázisban).

Címlisták egyesítése és áthelyezése

Egyszerűen egyesíthet két vagy több címlistát, áthelyezheti a címek egy pontosan meghatározott csoportját egy másik listába.

Globális leiratkozás és nem élő címek

A leiratkozásokra és a nem élő címek kezelésére vonatkozó szabályokat most már az összes címlistára is kiterjesztheti, ezzel növelve a biztonságot és csökkentve az ügyfélpanaszok számát.

ReturnPath támogatása

A SendBlaster 3 már támogatja a ReturnPath fejlécet, ezzel lehetővé teszi, hogy a nem kézbesíthető levelek egy külön erre a célra fenntartott fiókba érkezzenek visza (ahelyett, hogy közvetlenül a feladó fiókba kerülnének).

Leiratkozások és feliratkozások történeti áttekintése

A rendszer az adatbázisba menti a feliratkozások, leiratkozások és kézbesítési hibák adatait, dátummal együtt, így pontosan nyomon követheti ezeket, illetve exportálhatja adatait külső alkalmazásban való feldolgozás céljából.

Biztonsági mentés

Készítsen biztonsági másolatot adatairól egyetlen kattintással.

Küldje el e-mailjei titkos másolatát az Ön CRM programjának

A SendBlaster 3 segítségével lehetősége van kimenő e-mailjeit az Ön CRM programjának továbbítania, így minden e-mail üzenete “kapcsolódik” az ügyfél CRM-ben tárolt adataihoz.

© 2019 sendblaster.hu